Sponsorlu Bağlantılar
KUŞ YUVASI
GEREKLİ OLANLAR:
500 gr koparılmamış tel kadayıf
yarım paket margarin
yarım çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı bütün fındık
1 su bardağı bütün badem içi veya kaysı çekirdeği
ŞERBETİ İÇİN :
3 Su bardağı toz şeker
2,5 su bardağı su
yarım limon
şerbetin hazırlanışı: Tencereye şekeri ve suyu koyalım kaynamaya başlayınca yarım limon sıkalım 7,8 dak daha kaynatıp ocağı kapatıp ılıyınca tatlımızın üzerine gezdirelim.
HAZIRLANIŞI:
Yağı eritip kadayıfın üzerine dökelim .Koparmamaya dikkat ederek hafif elimizle harmanlayalım daha sonra resimlerde görüldüğü gibi şekillendirip çerezlerini koyup fırında pişirelim soğuyunca ılık şerbeti gezdirelim .Mermer Tezgah Yemek Tarifleri'ne Teşekkürler
0 Yorumlar