Reklam

Karışık Turşu

Sponsorlu Bağlantılar

Karışık Turşu
Bu yıl da kışlık turşularımı hazırladım sabırsızlıkla olmalarını bekliyorum, beni takip edenler bilir turşu tarifim hiç değişmez, beni mahçup etmez. Hatırlatmak amacıyla işte tarif:
tüm malzemeyi doğrayıp biraz senmesi için tuzlayıp bekletiyorum, daha sonra kavanozlara doldurup aralara bol sarımsak, 5-6 tane nohut koyuyorum, en son kerevizle kapatıp kaynattığım tuzlu suyu sıcak sıcak kavanozlara


paylaştırıyorum.Ağzını kapatıp serin ve karanlık bir yerde 10-15 gün saklıyorum…
1 kilo su için:
2 kaşık turşu tuzu
1 kaşık toz şeker
1 çay bardağı sirke (1 su bardağı koydum bu sefer) Dilek Mutfakta‘ya Teşekkürler



Sponsorlu Bağlantılar

Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek

Yorum Gönder

0 Yorumlar