Reklam

Çikolatalı Frambuazlı Cheesecake

Sponsorlu Bağlantılar









Çikolatalı Frambuazlı Cheesecake 💕🥧 Tabanı için ;
İki paket Eti Burçak bisküvi
Bir çay bardağı çekilmiş fındık
Üç yemek kaşığı tereyağı
Kreması için ;
  Dürt yüz gram labne
İki yüz  gram krema
Üç yumurta
BİR su bardağı şeker
BİR BUÇUK yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı Mısır nişastası
Çikolatalı sos için;
1 paket krema
1 paket bitter çikolata (kare paket)
1 paket sütlü çikolata (kare paket)
Yapılışı;
Öncelikle fırınınızı 150 derecede ısıtın. Fırının tabanına  ısıya dayanıklı bir kapla su koyun. Daha sonra bisküvileri ve fındığı Rondo ile çekin çektiğiniz fındık ve bisküvinin üzerine erittiğiniz üç yemek kaşığı tereyağ ekleyin daha sonra tabanına yağlı kağıt sermiş olduğunuz kelepçeli kalıbın içine Bu karışımı dökün ve bir bardağın tabanı ile veya bir kaşık ile güzelce bastırın ve kalıbınızı buzluğa kaldırın. Sonra kremasını hazırlamaya başlayın kremayı el çırpıcı ile hazırlayın. Öncelikle labne de tabanında biriken suyu süzdürün daha sonra bir karıştırma kabına labne alın ve üzerine şekeri ekleyin el çırpıcı ile karıştırın sonra kremayı un ve nişastayı ekleyin yumurtaları teker teker ekleyin ve her seferinde yumurta dağılana kadar güzelce çırpın buzluğa koymuş olduğunuz kalıbınızı çıkartın kalıbın dışına birkaç kat katlamış olduğunuz alüminyum folyo geçirin hazırlamış olduğunuz kremayı kalıba boşaltın ısınmakta olan fırınınıza koyun 60 dakika ağzını açmadan pişirin piştikten sonra fırının kapağını aralayın kekiniz Fırının içinde soğusun bu arada çikolatalı sosu hazırlayın, kremayı sos tenceresine alın ve ısıtın ama kaynatmayın, ocaktan alın içine çikolataları kırıp atın ve eritin ilk sıcağı çıkın kalıbın üzerine dökün .BİR gece dinlendirin.
Şimdiden kolay gelscain







Sponsorlu Bağlantılar

Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek

Yorum Gönder

0 Yorumlar