Reklam

HALKA TATLISI

Sponsorlu Bağlantılar








Nefis Halka Tatlı


  üç su bardağı şeker, iki buçuk su bardagi su ve 1 dilim limonu tencereye alın kapagını kapatıp 30 dk kaynatıp ocaktan alıp soğutun
 500 gr irmik
Yarım su bardağı un
1 su bardağı süt
1 su bardağı su
2 yemek kaşığı şeker
1 paket kabartma tozu
Yarım su bardağı sıvı yağ
Kızartmak için sıvı yağ

Once irmiği unu sıvı yağı kabartma tozunu şekeri daha sonra sütü ve suyu derin bir kabin içine alıp güzelce karıştırıp üzerini örtüp yaklaşık yarım saat bekletin hamuru kaşığa aldığınızda akmayacak kİvamda olacak krema torbasİna yıldızlı uç takip hamuru torbaya doldurup yağın içine geniş daireler çizerek sıkın sonra tencere yada tavanızı hafif sallayarak tatliların üzerıne de yağ almasinı sağlayin her iki tarafını kızarttığınız tatlıları yağdan alıp soğuk şerbetin içine atıyoruz hazırladığımız hamur bitene kadar ayni işlemi uygulayın kolay gelsin
Via Sevde yemek



Sponsorlu Bağlantılar

Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek

Yorum Gönder

0 Yorumlar