Reklam

Kıymalı dilim börek

Sponsorlu Bağlantılar

















Kıymalı dilim börek
yedi su bardağı un
üç su bardağı su
bir yemek kaşığı tuz
yüz yirmi beş gr tereyağı
yüz yirmi beş gr margarin
İç harç için
Kıymalı harcı

1 çay bardak sıvı yağ tereyağ margarin ve sıvı yağ tavaya konularak eritip ılımaya bırak
Geniş bir kaba un,tuz ve su koyun güzelce yoğurun özlü bir hamur elde edin ve yarım saat dinlenmeye bırakın daha sonra hamuru 5 bezeye ayırın merdaneyle servis tabağı büyüklüğünde açın üzerine eritilmiş tereyağı ve sıvı yağ karışımını sürün ve 40 dakika dinlenmeye bırakın sonra masa üstünde hamuru açmaya başlayın incecik olacak şekilde elimizle büyüterek incecik açıyoruz daha sonra hamuru üstten alttan ve yanlardan ola acak şekilde katlayıp dikdörtgen haline getirip kenar kısmına kıymalı harç koyup rulo şeklinde sarıp yağlanmış tepsiye yerleştiriyoruz tüm bezelere aynı işlemi uyguluyoruz 180 derecede güzelce kızarana kadar pişiriyoruz
Sponsorlu Bağlantılar

Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek

Yorum Gönder

0 Yorumlar