ŞEKERPARE—
Yarım KİLOGRAM un
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı irmik
2 adet yumurta
2 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 yüz gr margarin —ŞERBETİ—
700 ml su yedi yüz gr şeker
Yarım limon —YAPİLİŞİ—
BÜTÜN MALZEMELERİ HAMUR HALİNE GETİRİN VE OVAL ŞEKİLİ VERİP TEPSİLERİNİZE DİZİN YUVARLAK YAPARSANIZ ÜZERİ̇NE FINDIK VEYA FISTIK BATIRABİLİRSİNİZ. ÜZERİNE FIRÇA YARDIMI İLE YUMURTA SÜRÜP PİŞİREBİLİRSİNİZ.
ŞERBET VE ŞEKERPARE LER İKİSİDE SICAK OLACAK ŞERBETLENİRKEN
115 derecede 13 dakika 175 derecede 15 dakika kadar pişirilir
AFİYET OLSUN
Via Sevde yemek
0 Yorumlar