Reklam

Boyoz

Sponsorlu Bağlantılar














Boyoz

bir kilpgram un
beş yüz gram su
yirmi beş gram tuz
Açmak için
yüz gram sıvı yağ
iki yüz elli gram tere yağı
Hamur malzemeleri ile boyoz hamurunu hazırlayıp üzerini örtüp 20 dakika dinlendirin hamurları 300 gr ilk bezeler olarak ayırıp sıvı yağ ile yağlayıp yemek tabağı büyüklüğünde açıp dinlendirin dinlenme süresinden sonra iki hamurun arasına seksen gram tereyağı sürerek üst üste kapatın 40 dakika dinlendirin hamuru açıcağ  tezgahı iyice yağlayıp çok ince olacak şekilde açın ( en önemli kısım hamurun incecik olması) incecik açılan hamuru üstten alttan ve yanlardan olucak şekilde katlayıp dik dört ken forma getirip rulo yapın ve bir kenara dinlendirmek için alın hazırlanan ruloları üç-dört santim uzunluğunda parçalar koparıp ortalarını eliniz ile bastırıp yüzseksen derecede önceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin afiyetle olsun 
Sponsorlu Bağlantılar

Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek

Yorum Gönder

0 Yorumlar