Reklam

SAMSA BÖREĞİ

Sponsorlu Bağlantılar

















SAMSA BÖREĞİ

beş yüz gr un
iki yüz ml su
bir çay kaşığı tuz
elli gr eritilmiş tereyağı
İÇ HARCI İÇİN
Yeterince beyaz peynir
Maydanoz
bir-Önce unu bir kaba koyunuz.
iki- Ortasını açıp,su ve eritilmiş tereyağını,tuzu ilave edip güzelce yoğurunuz.Orta yumuşaklıkta bir hamur yapınız.Hamurun üzerini örtüp 30dk dinlenmeye bırakınız.
üç-Dinlenen hamurdan 13 beze oluşturuyoruz.
fört-Her bezeyi servis tabağı büyüklüğünde açınız.
(Şekillendirmeyi resmi sola kaydırarak görebilirsiniz.)
beş-Tavamızdaki yağ kızmaya başladığı zaman hamurlarımızı koyup altın sarısına dönene kadar kızartıyoruz.
Afiyetle olsun.
Sponsorlu Bağlantılar

Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek

Yorum Gönder

0 Yorumlar