EZBER BOZAN KISIR 😋
Köftelik ince bulguru yıkanan suyu ile ve az miktarda su ile ocakta kabartınız.
Sonra tencerede ılıyıncaya kadar, demlenmeye bırakın.
Ayrı bir tava da sıvı yağı, kuru soğan salçayı kavurun,
Demlenen bulgur ve salça, ılıyınca,buluşturun ilaveten tuz.
Not:marul, maydanoz ve taze soğan vb. yerine,
Kereviz yaprakları, kökü ve aynı şekilde, ıspanak yeşil yaprakları ve kökü, ince ince doğranıyın tuz ve pul biber 🌶 elinizle ovunuz.
Bulgur ile harmanlayınız.
Bu şekilde sebzeler pişmeden de
Kullanılabilmektedir,
Kereviz ıspanak sevmeyenler bile anlayamaz içindekileri, oldukça leziz 😋
Şimdiden kolay gelsin
0 Yorumlar