Reklam

Pandispanya Pastası

Sponsorlu Bağlantılar
Pandispanya pastası
İç malzemeler
5 yumurta
 4 fincan şeker 
1 fincan nişasta 
2 paket paket kabartma tozu 
1 paket vanilya 
Yapılışı:
Yumurtalar ile şekeri iyice şeker tam erinciyene ne kadar ile sekeri  cirpin.
Çırptığınız yumurta seker karisiminin içine un, nişasta, k.tozu ve vanilyayı ekleyin. Tahta spatula ile alttan yukarıya doğru yavaşça karıştırın. Yumurta aklarını ilave edip birkaç kez karıştırın.
160 derecede onceden ısıtılmış fırında pişirin.
Pandispanyam büyük olduğu için 2 paket kremşantiyi 2 su bardağı süt ile karıştırıp mikser ile koyulaşıncaya kadar çırpın. Buzdolabına koyun. 1 saat dolapta bekletin.
Muz, kivi ve çilek portakal elma (evdeki meyveler ile) birer küçük kase küp şeklinde doğrayın.
Pandispanyayı ortadan ikiye bölün.Arasina koymak için kremasını yapın.





Pastla Kremasi
2,5 su bardagi süt
2,5 yemek kaşığı un
4 yemek kaşığı şeker
1 paket vanilya
Yarim paket kremşanti
Süt, un ve şekeri pişirin. Vanilyayı ilave edin. Ocağı söndürün ve kremşantiyi ilave edin.
İçıne meyveleri karıştırın. Yarim çay bardağı süt ile pandispanyayı ıslatın. Kremayı koyun. Diğer pandispanyayı üzerine kapatın. Dolaptaki Kremşantiyi dolaptan çıkarıp üzerine ve yanlara spatula yardımı ile sürün. Uzerini meyveler ile süsleyin.  Yarim bardak portakal suyu ile 1 bardak su, 2 kasik nisasta 2-3 kasik seker ile jole pisirip ( cok koyu olursa biraz sulandirin), biraz soguduktan sonra pastanin uzerine kasik ile dokun.















Sponsorlu Bağlantılar

Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek

Yorum Gönder

0 Yorumlar