Reklam

Gelin Pastası

Sponsorlu Bağlantılar





















Gelin Pastası
Keki
4 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Islatmak için
2,5 su bardağı soğuk süt

Eğer ki tatlı severseniz 2 yemek kaşığı şeker ekleyin iyice karıştırın şeker erisin.ben şeker kullanmıyorum.

Muhallebi
1 litre süt
1 su bardağı şeker
3 yemek kaşığı dolusu un
2,5 yemek kaşığı dolusu nişasta
1 poşet toz krem şanti
Üzeri için bolca hindistan cevizi

Yapılışı
Öncelikle kek için yumurtayı kırıp şekeri de ilave edip köpürene kadar 3 _4 dakika iyice çırpın .ardından un vanilya kabartma tozu nu da ekleyip karıştırın.
Kare büyük boy borcama dökerek önceden ısıtılmış 170 derece fırında 25 ilâ 30 dakika pişirin.
Muhallebi için
Krem şanti hariç diğer malzemeleri karıştırıp orta hararetli ocakta sürekli karıştırarak köyü kıvam alana kadar pişirin.ılımaya bırakın ve ılıdığı zaman krem şantiyi ekleyin iyice çırpın.

Kek pişince tamamen soğumaya bırakın.
Sonra her yerine gelecek sekilde 2,5 bardak sütü azar azar dökün ve bu şekilde 20 dakika dinlendirin.sonra muhallebiyi üzerine yayarak 1 gece dolapta bekletin hindistan cevizi ile süsleyip servis yapın...
Sponsorlu Bağlantılar

Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek

Yorum Gönder

0 Yorumlar