Reklam

El açması çıtır börek

Sponsorlu Bağlantılar















 El açması çıtır börek
altı su bardağı un
bir tatlı kaşığı tuz
Su
Arası için
iki yüz gr tereyağı
bir çay bardağı sıvıyağ
İçi için
Yeterince peynir
Unu derin bir kaba koyun etrafına tuz serpin azar azar su ilavve ederk orta yumuşaklıkta bir hamur yapın hamuru çok iyi yoğurun 1 saat dinlenmeye bırakın dinlenen hamurum mandalina büyüklüğünde bezelere ayırın bezeleri yarım saat dinlenmeye bırakın dinlenen bezelerin her birini yemek tabağı büyüklüğünde açıp erittiğimiz tereyağı ve sıvıyağ karışımı ile yağlayıp tekrar yarım saat dinlenmeye bırakın dinlenen hamurları her birini kenarlara doğru yavaşça çekin hamuru mümkün olduğu kadar ince açın ne kadar ince açarsak böreğimiz o kadar güzel olur katlama şeklini resmi sola kaydırarak görebilirsiniz hazırladığımız börekleri yağlı kağıt serilmiş tepsiye yerleştirin önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirin Afiyetle olsun
Sponsorlu Bağlantılar

Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek

Yorum Gönder

0 Yorumlar