Reklam

RULO PASTA

Sponsorlu Bağlantılar



















RULO  PASTA
tereyağı veya margarin (oda ısısın da)
İKİ yemek kaşık toz şeker
DÖRT yumurta sarı
ALTI yemek kaşık süt
BİR paket kabartma toz
Aldığı kadar un (ÜÇ YÜZ-DÖRT YÜZ gram)
Arası için
Yeterince erik marmelat
BİR su bardak ceviz içi
BİR su bardak yaban mersini
SEKİZ- DOKUZ adet kuru kayısı
Üzeri için
YÜZ ALTMIŞ gram sütlü çikolata
Yaban mersini cevizi  kayısı yı mutfak robotun da ince bir şekil de çekin bir kenara alın
Hamur için bütün malzemele ri derin bir kaba içine alıp elinize yapışma yan yumuşak bir hamur yapın iki eşit bezeye ayıp yarım santim kalınlığında bir karış genişliğin de merdane ile açıyoruz açtığımız hamur un üzerine arzu ettiğiniz bir marmelat sürüp daha sonra hazırladıgım ız cevizli iç harcı hamur un her yerine eşit gelecek şekil de serpiyoruz daha sonra her 2 yandan rulo yapıp orta da birleştiriyoruz pişireceği miz tepsiye alıp diğer bezeye de aynı işlemi uyguluyor uz önce den ısıtıl mış YÜZALTMIŞ derece fırın da kızarana kadar pişiriyoruz soğuduk tan sonra üzerine benmari usulü erittiğimiz çikolatayı döküp buzdolabın da çikolata donunca ya kadar bekletip sonrasında istediğiniz kalınlıkta kesip servis edebilesiniz afiyet olsun via sevdeyemek
Sponsorlu Bağlantılar

Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek

Yorum Gönder

0 Yorumlar