Reklam

Azerbaycan ketesi

Sponsorlu Bağlantılar




















Azerbaycan ketesi
DÖRT BUÇUK su bardağı un
BİR su bardağı yoğurt
İKİ YÜZ ELLİ gr tereyağı
İKİ adet yumurta
Yarım çay kaşığı kabartma tozu
Yarım çay kaşığı karbonat
BİR paket vanilya
İç malzeme
BİR BUÇUK su bardağı un
BİR su bardağı toz şeker
YÜZ ELLİ gr tereyağı
BİR paket vanilya
İlk olarak bir kaba unumuzu alalım tereyağı ile birlikte ovalım kum tanesi şekline gelene kadar daha sonra kabartma tozu karbonat ekleyip karıştıralım başka bir kasede yoğurt yumurta ve sirkemizi güzelce karıştıralım ve unumuza ilave edelim hamurumuzu yoğuralım hazır hamuru yarım saat buzdolabında dinlendirelim
Bu arada iç malzemesini hazırlayalım tereyağı 1 su bardağı bardağı toz şeker vanilya BİR BUÇUKsu bardağı un ilave edip güzelce ovalım iç malzeme hazır
dinlenen hamuru ÜÇ eşit bezelere ayırıp bezeleri hazır yufka büyüklüğünde açalım hazırladığımız iç harçtan yufkanın her yerine gelicek şekilde yayın yufkaları rulo haline getirelim üzerine yumurta sarısı sürüp daha sonra çatalla çizikler atıp baklava dilimi gibi dilimleyip yağlı kağıt serilmiş tepsiye yerleştirelim önceden ısıtılmış 170 derece fırında kızarana kadar pişirelim
Sponsorlu Bağlantılar

Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek

Yorum Gönder

0 Yorumlar