Reklam

Tokat katmeri

Sponsorlu Bağlantılar





























Tokat katmeri
İKİ kilogram un
bir yemek kaşıgı tuz
1 paket yaş maya
Yeterince su yumuşak bir hamur olacak
Arasına sürmek için tereyağı ve sıvıyağ karışımı
Ölçü vermiyorum siz ne kadar yapmak isterseniz ona göre ayarlarsiniz malzemeleri bir geniş bir yere alıp güzelce özlü bir hamur yoguruyoruz hamur ele yapışan yumuşak bir hamur olacak hamuru hiç dinlendirmeden bezelere ayiriyiruz ayırdığımız bezeleri resimdeki gibi açıp üzerlerine bolca her tarafına yağ sürüyoruz açtığımız 3 yufkayi üst üste koyuyoruz ve resimdeki gibi katliyoruz üzerine nemli bir bez örtüyoruz daha sonra katladigimiz hamuru resimdeki gibi kesip üzerine un serperek oklavayla tekrar aciyoruz ben sacda pisirdim ama siz tavada pisirecekseniz bezeleri daha küçük yapabilirsiniz pişirirken üzerine yağ suruyoruz
Afiyetle olsun






Sponsorlu Bağlantılar

Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek

Yorum Gönder

0 Yorumlar