Reklam

Portakal dolgulu kek

Sponsorlu Bağlantılar

















Portakal dolgulu kek 
dört adet yumurta
iki yüz gr tereyağı
bir/iki su bardağı süt
bir/iki su bardağı sıvı yağ
iki buçuk su bardağı un
bir yemek kaşığı yoğurt
bir su bardağı pirinç unu
bir su bardağı toz şeker
bir paket kabartma
bir paket vanilya
Ara katı için
Portakal dolgusu 

yirmi dört cm kek kalıbınızın içini tereyağı ile yağlayın derin bir kapta tereyağı ve şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpın yumurtaları tek tek ekleyin her eklemeden sonra iyice çırpın süt sıvı yağ pirinç unu kabartma tozu ve unu da ekleyin ve harcı iki eşit parçaya bölün harcın yarısını kek kalıbına dökün ve portakal dolgusu bir tatlı kaşığı yardım ile kek harcına düzgün bir şekilde koyun kalan kek harcını portakal dolgusu üzerine dökün önceden ısıtılmış yüz altmış derece fırında ortalama otuz - otuz beş dakika kadar pişirin dilerseniz üzerine pudra şekeri serpip servis yapın Afiyetle olsun. 
Via Sevdeyemek
Sponsorlu Bağlantılar

Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek

Yorum Gönder

0 Yorumlar