Reklam

Sponsorlu Bağlantılar


















 karamel soslu kurabiye
 İKİ YÜZ ELLİ gr tereyağı
BİR su bardağı pudra şekeri
BİR su bardağı buğday nişastası
İKİ BUÇUK su bardağı un
BİR paket vanilya
Üzeri için
Karemel sos
Ceviz
Pudra şeker
Tereyağ un buğday nişastası bir adet yumurta sarısı  vanilyayı bir kaba KOYUP ele yapışmayan  hamur elde edinceye kadar yoğuruP hamurun üzerini kapatın ve buzdolabında ON BEŞ dakika dinlendirin süre sonunda hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elinizde yuvarlayın fırın tepsisine dizin üzerine bir aparat bastırarak çukur oluşturun kurabiyelerin bir kısmını cevize bulayın önceden ısıtılmış yüz elli derece fırında hafif renk alana kadar pişirin
Fırından çıkardığınız kurabiyeleri tepside soğumaya bırakın soğuyan kurabiyelerin üzerine karemel dolgudan doldurun dolguların üzerine eğer isterseniz kiraz şekerlemesi ile süsleyin afiyetle olsun @sevdeyemek
Sponsorlu Bağlantılar

Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek

Yorum Gönder

0 Yorumlar