Sponsorlu Bağlantılar
Coco Star Pasta
Malzemeler:
1,5 paket petibör bisküvi
2 yemek kasıgı kakao
1 su bardagı süt
2 yemek kasıgı tereyagı
İci icin:
1 dolu su bardagı hindistan cevizi
2 yemek kasıgı toz seker
yarım su bardagı süt
Üzeri icin:
80-100 gr sütlü cikolata
1 su bardagı kadar kırılmıs fındık(hindistan cevizi, fıstık tozu vs olabilir)
Hazırlanısı:
Bisküvileri robotta cekin ve bir kaba alın. Eritilmis tereyagını ve 1 su bardagı sütü ekleyin ve hamuru yogurun. Düz bir zemine strec film serin. Hazırladıgınız hamuru alın elinizle bastıra bastıra inceltebildiginiz kadar inceltin.
Bir kapta hindistan cevizi, yarım su bardagı süt ve 2 yemek kasıgı sekeri karıstırın. Strec film üzerindeki bisküvili hamurun üzerine esit sekilde yerlestirin. Strec filmin bir ucundan kaldırarak sıkı bir sekilde rulo yapın. Bu ruloyu dondurucuya kaldırın. Hemen kullanacaksanız iki saat kalması yeterli.
cikolatayı benmari usulü yada mikrodalgada eritin. Coco stardan iki parmak kalınlıgında dilimler kesin. Önce cikolataya daha sonra fındıga batırın. En cokta fındık yakısıyor cikolata ile harika oluyor bilginize. Oldukca pratik tatlımız hazır. Afiyet olsun..cigdem’ce Lezzetler‘e Tesekkürler
0 Yorumlar