Reklam

Döğme Pilavı

Sponsorlu Bağlantılar

















Döğme Pilavı👌
Tarif👉2sb döğme (buğday),250-300gr kuşbaşı et,2yk tereyağı(olmasada olur sadece sıvı yağ ile yapılabilir),3-4yk sıvı yağ,tuz,haşlanmış nohut 1sb kadar,sıcak su.Eti tencereye koyuyoruz suyunu salıp  çekene kadar kavuruyoruz yağı katıp döğmeyi katıyoruz 5dk karıştırarak kavuruyoruz üzerine sıcak suyu ilave ediyoruz tuzunu atıp kontrol ederek pişirmeye bırakıyoruz suyunu sürekli kontrol ediyoruz döğmeler açılp pişmediyse sıcak su ilave ediyoruz .ocağın altını kapatmadan nohutu ilave edip karıştırıp ocağı kapatıyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek

Yorum Gönder

0 Yorumlar