Reklam

Pastane Poğaçası

Sponsorlu Bağlantılar

Pastane Poğaçası
2 yumurta( sarilari uzerlerine ) , 250 gr yumusamis tereyagi , 1 cay bardagi ilik sut , 1 cay bardagi siviyag , 2 yemek kasigi seker , 1,5 tatli kasigi tuz , 1 paket kuru maya , alabildigi kadar un ...
Once maya ,sut ve sekeri karistirip 15 dakika kadar bekletin (kabarsin ) ..sonra sirasiyla siviyag ,tereyagi ,un tuz hepsini ekleyip yumusak bir hamur yogurun ..
Mayasinin gelmesine gerek yok hemen baslayabilirsiniz ..istediginiz sekil verebilirsiniz ve istediginiz icte kullanabilirsiniz ..tepsiye dizdikten sonrada bir 15 dakika kadar dinlendirin sonra yumurta sarisi surun ve catalla cizikler cizip onceden isitilmis firinda 200 derecede pisirin ...
Tarifi için instagram.kcelebi_tarifleri ne Teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar

Convert edilmiş adsense kodları buraya gelecek

Yorum Gönder

0 Yorumlar