Büsküvili tavuk göğsü
1 litre süt
1 su bardağı un
125 gram tereyağ veya margarin
1,5 su bardağı su şeker
1 paket vanilya
Petibör büsküvi
Yapılışı
Un yağla pembeleşene kadar kavrulur.
Üzerine süt ve şeker eklenip koyulaşıncaya kadar karıştırarak pişirilir.
Ocaktan alındıktan sonra vanilya eklenip 3 _ 4 dakika mikserle çırpılır.
Islatılmış borcamı kapatacak kadar tavuk göğsü dökülüp bir sıra büsküvi dizilir ve tekrar büsküvileri kapatacak kadar tavuk göğsü dökülür bir sıra tekrar büsküvi dizilir ve kalan tavuk göğsü dökülüp büsküvi üzeri kapatılıp düzeltilir ve istediğiniz gibi süslenip soğumaya bırakılır... 😊Muhallebinin arasına büsküviyi bir sıra kakaolu bir sıra sade olarak ta
dizebilirsiniz....
0 Yorumlar