Coco star
1 çay bardağı süt
2 poşet krem şanti
1 yemek kaşığı pudra şekeri
250 gram hindistan cevizi
3 paket sütlü çikolata (240 gram)
Yapılışı
Süt ve krem şantiyi koyu bir kıvam alana dek çırpın.
Üzerine hindistan cevizi ve pudra şekerini ekleyip güzelce karıştırın.
Kurabiye hamuru kıvamı alınca cevizden biraz büyük parçalar alıp rulo yapın yan kısımlarını düzeltip hafif kavis yapın.uygun bir tepsiye alarak buzlukta 15 dk bekletin..
Çikolataları benmari usulü eritin ve hindistan cevizli parçaları çikolataya batırın ve çatal yardımıyla her tarafını çikolata ile kaplayın yağlı kağıt serili tepsiye dizip buzdolabına kaldırın 15 dk kadar sonra üzerine kalan çikolatayı incecik şekilde gezdirerek süsleyin afiyet olsun...
0 Yorumlar